Brochures en boeken

x

Breinspinsels 4

45 notities van Hans Almhof. Uitgegeven in eigen beheer.

x

Van Dale – Het Taaljaar 2016

Een overzicht van onze taal in 2016, met taaltrends, nieuwe woorden en wetenschapsnieuws.

Bekijk pdf >

x

Het Groene Boekje van Van Dale

Het omslag is voorzien van een metalic-folie met verloop. Hoe je het boekje ook in het licht houdt, het ziet er iedere keer weer anders uit, net als de vele betekenissen van woorden en taal.

x

Van Dale pocket woordenboeken

Van Dale bestond in 2015 150 jaar. Daarom is er een limited editon uitgebracht. De woordenboeken hebben een hoogglanzend gouden omslag, het boekblok heeft kleur op snee.

x

ZonMw Groeien in ouder worden

Hoe willen 65-plussers oud worden en hoe kan dat mogelijk gemaakt worden. Concept en tekst Cecile Vossen, fotografie Ringel Goslinga.

Download interactieve pdf >

x

ZonMw Beleidsplan 2016-2020

De gezondheidszorg verandert. Dit dynamische proces wordt verbeeld op de titelpagina’s en infographics, die opgebouwd zijn met onderdelen van het ZonMw logo.

Download interactieve pdf >

x

Roelofs & Rubens

Roelofs & Rubens maakt handgemaakt en -geschilderd blauw/wit aardewerk. Het atelier bevindt zich in Engeland ten zuiden van Oxford. In samenwerking met R&R.

Download interactieve pdf >

x

De Kweekvijver van AAL

Hoe kan ict ingezet worden om de zorg voor ouderen te verbeteren. Concept en tekst Cecile Vossen. Illustraties Ontwerpstudio Spanjaard

Download pdf >

x

Kansfonds jaarverslag 2015

Het jaarverslag, van het voormalige Skanfonds, in een nieuw jasje. Concept en tekst Cecile Vossen.

Download pdf >

x

ZonMw – De mens centraal

ZonMw Signalement over zingeving in de zorg. Lijvig rapport maar door de fotografie en het kleurgebruik is het een toegankelijk te lezen boek geworden.

Download pdf >

x

Van Dale Middelgroot Woordenboek

Kleurrijke reeks woordenboeken voor gevorderde taalgebruikers, waaronder scholieren in het middelbaar onderwijs, studenten aan hogeschool of universiteit en taalcursisten.

x

Professioneel inhuren van Flexibele Arbeid

Boek over management gemaakt in opdracht van Staffing MS. Deze uitgave is verkrijgbaar bij managementboek.nl. Omvang 200 pagina’s in een hardcover omslag. Het boek is te bestellen bij Managementboek.

Bekijk pdf

x

Hunkeren naar meer

Een publicatie gemaakt in opdracht van ZonMw. Het geeft de onderzoeksresultaten weer van het programma Risicogedrag en afhankelijkheid.

Bekijk pdf >

x

Van Dale Puzzelwoordenboeken

Reeks puzzelwoordenboeken, groot (twee delen en hardcover), middelgroot en pocket formaat.

x

Dwarsdenken en doordouwen

Boek met interviews uitgebracht ter gelegenheid van het afscheid van Pauline Meurs, voormalig directeur van ZonMw.

Bekijk pdf >

x

Van Dale Pocketwoordenboeken

Woordenboekenreeks gemaakt voor de middelbare scholier en aanbevolen door docenten.

x

150 jaar Van Dale – Verhalen over taal

Een illustratief en informatief boek over taal met columns van o.a. Wim Daniëls, Ronald Giphart, Kristien Hemmerechts, Tommy Wieringa, Frits Spits, Bart Chabot en Vincent Bijlo.

Bekijk pdf >

x

Kunst in de Bilt

Een catalogus waarin kunstenaars die in de Gemeente De Bilt wonen of werken zich kunnen presenteren. Het boekje heeft een ‘naakte rug’ d.w.z. dat de gebrocheerde katernen zichtbaar zijn.

Bekijk deel 1

Bekijk deel2

x

Van Dale Taal in 2015

Taal in 2015 geeft een uitgebreid overzicht van onze taal in het jaar 2015, met interviews, artikelen, blogs, woorden van de maand, weetjes en heel veel lijstjes.

x

ZonMw Goud verzilveren

De publicatie Goud verzilveren, de waarde van implementatie-experts is bedoeld voor iedereen die nieuwe kennis over behandeling en diagnostiek beter wil benutten.

Bekijk de brochure >

x

Willen, weten, durven, doen

Een inspiratie boek ontworpen in opdracht van ZonMw. Thema: hoe kan de zorg voor jeugd beter. Een afwisselend boek waarin geen pagina het zelfde is. Concept en tekst Cecile Vossen.

Bekijk pdf >

x

Nooit geweten. Nooit zo gemeten.

Een uitgave voor het ZonMw programma Disability Studies. Onderzoekers vertellen over hun bijzondere methodieken en geven tips aangevuld met indringende portretten – in woord en beeld – van mensen met een beperking. Tekst en concept Cecile Vossen, fotografie Ringel Goslinga.

Bekijk brochure >

x

Een 10 voor Patiëntenparticipatie

ZonMw publicatie t.b.v. het programma Patiëntenparticipatie met de 10 meest gehoorde smoezen, de 10 grootste hindernissen, de 10 grootste bloopers, 10 succesverhalen en 10 krenten uit de pap. Concept en tekst Cecile Vossen.

Bekijk brochure >

x

Annemiek Vera

Annemiek Vera is beeldend kunstenaar. Ze schildert voornamelijk zeer indringende portretten.

Bekijk brochure >

x

Als het schuurt in de zorg

Uitgegeven door Frieslab. Casette met vijf kleine boekjes over verschillende onderwerpen. Achterkant van casette is beplakt met schuurpapier. Concept en tekst Cecile Vossen.

x

Vilans van binnen naar buiten

Wat zijn de dromen van Vilans medewerkers, wat zijn de ambities en de taken en hoe ziet de toekomst van Vilans eruit. Concept en tekst Cecile Vossen.

Bekijk brochure >

x

Pop-up boekje Geonovum

De geo-informatie die Geonovum verstrekt aan de overheid maakt steeds vaker gebruik van 3D kaarten en informatie. De werkgebieden van Geonovum, toegankelijkheid, standaardisatie en kennis worden aan de hand van pijlen uitgebeeld.

Bekijk brochure >

x

10 jaar Khandekar

In eigen beheer uitgebracht boek, door Bureau Khandekar naar aanleiding van hun 20 jarig bestaan en de fusie tussen Khandekar en BDP architecten tot BDP.Khandekar.

x

NL Geo

Een boek gemaakt in opdracht van Innovatieprogramma Ruimte voor Geo-Informatie (RGI) over hoe geo-informatie Nederland duurzamer, veiliger mobieler, gezonder en wijzer maakt. In samenwerking met Lijn 43, Dieter Schütte en Ramses Singeling.

Bekijk voorbeeldpagina’s >

x

Signatuur in de Natuur

Catalogus voor een project van beeldend kunstenaar Chris Rodenburg (CROOD).