In 2000 heb ik Ontwerpstudio Spanjaard opgericht, een bureau voor (typo)grafisch ontwerpen, multi-media en ruimtelijke vormgeving. Ik heb jarenlange ervaring in het ontwerpen van boeken, logo’s en huisstijlen, websites en illustraties. Daarnaast heb ik verschillende kunstopdrachten gedaan in zowel de binnen- als buitenruimte.

Ik heb een uitgebreid netwerk van mensen waar ik graag mee samenwerk, omdat ik nu eenmaal niet van alles verstand kan heb maar ook omdat een deadline of planning soms in je eentje niet te halen valt.

Sinds een paar jaar is keramiek mijn grote passie! Al vele jaren ben ik in de leer bij mijn grote meester Dick Blacquière. Sinds 1 1/2 jaar heb ik een eigen draaischijf en elektrische oven aangeschaft. Als het even kan zit ik met mijn handen in de klei. Het draaien is technisch verschrikkelijk moeilijk,  dus flink oefenen.
Alle facetten van het proces zijn boeiend; het scheppen en vormgeven van de klei, het glazuren en het stoken.

ArtTraverse

Als vrijwilliger ben ik actief in de ArtTraverse-werkgroep. Deze organiseert vier maal per jaar in het gemeentehuis van De Bilt een expositie op het gebied van hedendaagse kunst. Het is ontzettend inspirerend atelierbezoeken af te leggen en de exposities in te richten. www.arttraverse.nl