VISIE

Mijn vormgeving staat ten dienste van de inhoud. Producten kunnen er prikkelend, schurend of ingewikkeld uitzien, maar een ontwerp zal nooit afbreuk doen aan de leesbaarheid en functionaliteit. De oplossingen die ik bedenk zijn creatief en de vormgeving moet een hoge mate van kwaliteit uitstralen.

Communicatief, functioneel en ook mooi

Vormgeven met tekst en beeld om de inhoud te versterken of verduidelijken. Welke vormgeving past het beste bij de boodschap? Gebruik ik fotografie of illustraties, wordt het kleurrijk of juist sober? Een brochure, website, interactieve pdf of digitaal magazine? Wat past binnen het budget en is praktisch gezien de beste oplossing? Kan ik het alleen of moet een fotograaf, illustrator of website developper ingeschakeld worden.
Alle beslissingen neem ik in nauw overleg met de klant of tekstschrijver. Een open samenwerking is essentieel voor een goed eindresultaat.

Goed luisteren naar de wensen

van de opdrachtgever, kritisch blijven

doorvragen en meedenken

Eerste vraag; wie of wat is de doelgroep. Jong of oud, beleidsmakers of mensen op de werkvloer. Is men al bekend met het product of is het nieuw op de markt. Dit in kaart brengen is belangrijker dan iets te ontwerpen voor de opdrachtgever. Tenslotte moet de boodschap door de doelgroep worden begrepen.